KAZINCZY TÁBOR A BALATONON 2024.07.01-07.05.

  Tisztelt Szülők, kedves Érdeklődők!

  Hosszú éveken keresztül, hagyományainkhoz híven tekertük körbe a Balatont, a méltán népszerű kerékpáros tókerülő táboraink alkalmával.

  Az idén valami egészen másra készülünk, most egy helyben, a révfülöpi Hotel Révfülöp szállodában fogunk egy programokkal teli komplex élménytábort szervezni az alsósoknak és a felsősöknek egyaránt.

  Úgy gondoltuk, hogy az idén nemcsak a kerékpározásnak szenteljük a balatoni táborunkat, hanem a jelentkező gyermekek maguk választhatják ki, hogy milyen foglalkozáson szeretnének részt venni.

  Az élménytáborban kipróbálhatják többek között a fotózást, a LEGO robotikát, a művészkedést és a kézműveskedést is. Természetesen választani lehet majd a kerékpározáson kívül a sziklamászást illetve egy badacsonyi sétát is, de egy csodálatos sétahajózásra is sor kerül.

  Túrázni is fogunk, ahol a Balaton-felvidék és a Káli medence szemet gyönyörködtető tájait fedezhetik fel a táborlakók, és egy életre szóló, feledhetetlen élményben lesz részük.

  Fantasztikus programokkal készülünk, kérjük jelentkezzenek minél többen 2024. március 15- ig (péntekig), az alsós tanulók Ujpál Rita tanítónőnél, a felsősök pedig Tóth Orsolya tanárnőnél. A jelentkezéssel kapcsolatban a részletes információkat megtalálják a plakát alján. A jelentkezés során ugyanitt érdeklődhetnek az önkormányzati táborozási támogatásokról, kérjük használják ki ezt a lehetőséget!

  Legyünk minél többen és töltsünk el együtt egy olyan csodálatos hetet, melyre még iskolánk történetében eddig nem volt példa.

  Várjuk jelentkezésüket!

  Köszönettel:

  táborszervezők