Barcikai sikerek a Röplapda Diákolimpián

    Bejutott a fiú röplabda Diákolimpia III. korcsoportos országos elődöntőjébe a Kazincbarcikai Pollak Mihály Általános Iskolának fiú csapata, miután a megyei fináléban 2022.03.09-én mindkét miskolci ellenfelét két vállra fektette Miskolcon.

    A barcikai röpisek a Gyarmati Dezső Sport Általános Iskolát és a Miskolc Szirmai Református Általános Iskola és AMI-t győzték le magabiztosan. A csapat tagjai: Bújna Márk, Falucskai Erik, Gyurán Áron, Jakab Dominik, Kövesdi Erik, Máthé Levente, Nedeczki Alex, Ombódi Dominik, Salagvárdi Gábor, Sándor Gábor, Szőke Balázs, Szőke Bence Felkészítő testnevelő/edző: Máthé László

    A Kazincbarcikai Pollak Mihály Általános Iskolának III. korcsoportos lány csapata is 2022.03.09-én versenyezett és ők is tovább folytathatják a küzdelmeiket a megyén kívül. Legyőzték ugyan a házigazda Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola csapatát, de a Miskolc Szirmai Református Általános Iskola és AMI-tól vereséget szenvedtek. Így a megyei döntőben ezüstérmet szereztek és jogosultak az országos selejtezőn részt venni, ahol kivívhatják az országos elődöntőbe jutást.

    A csapat tagjai: Barnóczki Réka, Béres Eszter, Elek Gabriella, Erdősi Tímea, Farkas Emese, Geiszelhardt Nikol, Kiss Nikoletta Lotti, Kopasz Lili, Leitner Kinga, Magda Dalma Bianka, Molnár Kinga, Tódor Luca Felkészítő testnevelő/edző: Máté Zsolt

    A csapatok valamennyi tagja a VRCK növendéke és 16 játékos tagintézményünk tanulója, tehát „ÁDÁMOS” tanuló! Gratulálunk egyesületünk játékosainak és sok sikert kívánunk Nekik a diákolimpiai küzdelmek következő fordulóiban.