Ma 2019. október 17., csütörtök, Hedvig napja van. Holnap Lukács napja lesz.

Facebook oldalunk

FTH jelveny

Címlap Tanórán kívül Egyéb szakkörök
Egyéb szakkörök

Informatika - Kapu Zsuzsanna

Informatikát negyedik évfolyamtól kezdődően tanulnak a gyerekek heti egy órában. Az alsó tagozatos tanulóknak ugyanakkor lehetőségük van első osztálytól informatika szakkörre járni. Kapu Zsuzsa tanárnő irányítása alatt heti egy órában a kicsik is megismerkedhetnek a számítógéppel, elsajátíthatják annak használati módját. A szakkör ingyenes, évfolyamonként beépül az órarendbe. Az informatika terem 30 géppel, interaktív táblával várja a tanulókat. 

Matematika - Zorgel Viktória

 A foglalkozásokon többnyire játékos, logikai valamint gondolkodtató feladatokkal találkoznak a tanulók akik a foglalkozásokon szívesen vesznek részt.

 Közlekedési szakkör -  Dr. Mártonné Győrfi Mária

Célja a biztonságos közúti közlekedés igényeinek megalapozása (gyalogos, kerékpáros közlekedés) a korosztály sajátosságait figyelembe véve. Tanuljon meg a gyermek odafigyelni önmagára és másokra. Járjon jó példával a korosztálya és a kisebbek előtt, bennük is felkeltve az igényt a biztonságos szabályos közlekedés iránt.

Természetjáró szakkör

Ismerkedés a térképpel, Magyarországon található nagy Nemzeti parkokkal, erdőben és mezőn élő álatokkal, a növények gondozásának fontos szerepének a megismerőse. Egy közeli parkhoz séta ,  ahol a növények megfigyelése a cél. A természet megszerettetése az alsós korosztállyal.

boldogiskola


feed-image Hírkövető


Támogatja a Joomla!. Designed by: free joomla templates ntc dedicated hosting Valid XHTML and CSS.